БЕЗМИТНО – Поръчките са безмитни и ще бъдат доставени директно до вашия праг!
Natural Lashes

Генни разширения

Използвайки удължители за мигли, вие създавате свой собствен дизайн, съответстващ на лицето ви. Удължаването на мигли коригира малки грешки в очите (напр. Увисналите клепачи могат да се повдигнат), маскирайки несъвършенствата. Получавате по-дълги, по-извити и по-плътни мигли.

Генна лента

Чувствате ли, че миглите ви не са достатъчно дълги и гъсти, за да привличат вниманието? Опитайте ESQIDO, Visofree или SexySheep club lashes!

лепило

Лепилата Natural Lashes са предназначени да не причиняват алергии и да правят миглите по-трудни. Не засяга областта на очите и естествените мигли. Те са направени по медицински стандарти и могат да се използват и от хора с чувствителни очи или носещи контактни лещи.

Поддръжка

Аксесоар

Боя за мигли и вежди

Ние предлагаме широка гама от професионални бои за мигли и вежди, използвани в най-известните салони за красота в света.

Грим

Тайната на грима, който изглежда и се чувства професионално, се крие в качествените продукти. Открийте най-новите продукти за грим на Natural Lashes.

Профилактика на алергии

Всеки трети техник в областта на генните екстензии страда от алергии. Когато прилагат удължаване на мигли, техниците вдишват изпаренията на лепилата и с течение на времето развиват алергии. SHEMAX Lash е първият токсичен паросъбирач, който предотвратява разпространението на адхезивни пари в работното помещение, пречиства въздуха и предотвратява появата на хронични алергии.