БЕЗМИТНО – Поръчките са безмитни и ще бъдат доставени директно до вашия праг!
Natural Lashes

ESQIDO -  Грандиозно   Увеличете изображението

ESQIDO - Грандиозно

12.07 лв  (С включен ДДС)

Уникалното поставяне на зиг-заг на много фини нишки от норка заедно с дебели и дълги снопчета ще накара тази двойка да се слее с вашите естествени мигли. ESQIDO Grandiose ще ви придаде допълнителен обем и безпогрешен вид, абсолютно съблазнителен!

Открийте красивите мигли ESQIDO!
Използвайте плъзгача по-долу!Ноар прави разлика!

Класическа колекция
Конците от норка от колекцията ESQIDO Classic поддържат хармония на кривина
Колекция Noire
Докато конците от норка от колекцията Noire имат различни извивки, за да постигнат ултраобемна визия, но същевременно естествена.


Колекция: Noire
Обем: 3/5
Дължина: 6-11мм
Мигли: фина, норка коса
Лента: ръчно изработен памук
Период на износване: до 25 употреби


———

Всички наши продукти са 100% ОРИГИНАЛНИ и идват директно от официалните производители.

Поръчките Natural Lashes са придружени от СЕРТИФИКАТИ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ, удостоверяващи качеството на продуктите.(5/5 звезди)
Работя с продуктите Natural Lashes повече от година и половина. Най-добрите екстеншъни и консумативи за мигли. Харесват ми и не бих ги заменил за нищо друго. Колетите пристигат много бързо и добре опаковани. Никога не съм намирал счупени кутии или повредени продукти.
Андреа П. – 06.02.2024
(5/5 звезди)
И двете пинсети, които поръчах, са идеални за поставяне на мигли. Мога само да препоръчам серията VETUS ST! Много съм доволна от тях. Имат добро сцепление!
Вивиен П. – 31.01.2024
(5/5 звезди)
Не за първи път използвам продуктите на Natural Lashes и искам да кажа, че винаги съм била доволна от качеството им. Поръчките пристигнаха много бързо и добре опаковани. Препоръчвам с увереност
Джулиана Алина М. – 23.01.2024
(5/5 звезди)
Страхотни продукти и качество. Много съм доволен от продуктите, които купих. Това е първата ми поръчка и определено ще поръчам отново! Поръчах в Крит и поръчката дойде много бързо, около 4 дни!
Габриела С. – 18.01.2024
(5/5 звезди)
Здравейте, от няколко дни се мъча да ви пиша и ви благодаря, че не ме оставихте без празнични продукти и направихте всичко възможно да изпратите поръчката ми през нощта, когато написах, че е спешно. Още веднъж ви благодаря! Относно продуктите мога само да кажа, че съм много доволен от тях. Можете да видите качеството. Бях приятно изненадана от пинсетата VETUS. По същия начин съм много доволен от опаковката на продуктите. Рядко виждам поръчки толкова добре затворени, че да нямат проблеми при транспортирането. Поздравления за всичко, което правите. Приятен ден и увеличаване на продажбите.
Ана Мария С. – 10.01.2024
Вижте още отзиви