БЕЗМИТНО – Поръчките са безмитни и ще бъдат доставени директно до вашия праг!
Natural Lashes

ESQIDO -  Грандиозно   Увеличете изображението

ESQIDO - Грандиозно

12 лв  (С включен ДДС)

Уникалното поставяне на зиг-заг на много фини нишки от норка заедно с дебели и дълги снопчета ще накара тази двойка да се слее с вашите естествени мигли. ESQIDO Grandiose ще ви придаде допълнителен обем и безпогрешен вид, абсолютно съблазнителен!

Открийте красивите мигли ESQIDO!
Използвайте плъзгача по-долу!Ноар прави разлика!

Класическа колекция
Конците от норка от колекцията ESQIDO Classic поддържат хармония на кривина
Колекция Noire
Докато конците от норка от колекцията Noire имат различни извивки, за да постигнат ултраобемна визия, но същевременно естествена.


Колекция: Noire
Обем: 3/5
Дължина: 6-11мм
Мигли: фина, норка коса
Лента: ръчно изработен памук
Период на износване: до 25 употреби


———

Всички наши продукти са 100% ОРИГИНАЛНИ и идват директно от официалните производители.

Поръчките Natural Lashes са придружени от СЕРТИФИКАТИ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ, удостоверяващи качеството на продуктите.(5/5 звезди)
Най-добрите продукти. Най-бързият при доставка на поръчки. Безопасна и бърза доставка. Качествени продукти. Разумни цени! Оферти, които не се пропускат! Ти си най-добрия.
Амалия Роксана П. – 01.05.2023
(5/5 звезди)
Страхотни продукти. Използвам ги от началото на моя бизнес и никога не съм бил разочарован. Доставката им е много бърза! Препоръчвам с увереност!
Вайълет Р. – 27.04.2023
(5/5 звезди)
Продуктите са с качество, приятно изживяване и бърза доставка! Пакетът, който ми трябваше. Успех занапред и повече качествени продукти!
Ирина И. – 14.04.2023
(5/5 звезди)
Най-добрите цени и най-добрите продукти! Имат ексклузивност за много продукти, което ги прави много търсени. браво Вие сте страхотна компания!
Вивиан Т. – 26.03.2023
(5/5 звезди)
Единственият сайт от който поръчвам продукти за удължаване на мигли на добра цена! Качеството на продуктите винаги е отлично и никога не съм имал проблеми с поръчките си.
Елена П. – 12.03.2023
Вижте още отзиви