БЕЗМИТНО – Поръчките са безмитни и ще бъдат доставени директно до вашия праг!
Natural Lashes

неутрализирайте -  Аромат на растенията   Увеличете изображението

неутрализирайте - Аромат на растенията

20.26 лв  (С включен ДДС)

Неутрализаторът абсорбира вредните вещества (като формалдехид) и други летливи органични съединения от лепилните пари, като по този начин предпазва клиента и стилиста на миглите от алергични реакции към лепилото.

Използва се по време на процедурата за нанасяне на удължители за мигли чрез напръскване върху дискета и поставянето й в близост до клепача.

Може да се използва и за дезинфекция на пинсети (чрез обилно напръскване върху инструменти).

Количество: 60мл
Аромат: растения (фитонцид)

Условия за съхранение
Влажност: между 30% и 70%
Температура: между + 3 ° C и + 25 ° C

Валидност
От отварянето: 6 месеца
Запечатан: 2 години от датата на производство (написано на бутилката)


———

Всички наши продукти са 100% ОРИГИНАЛНИ и идват директно от официалните производители.

Поръчките Natural Lashes са придружени от СЕРТИФИКАТИ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ, удостоверяващи качеството на продуктите.(5/5 звезди)
От известно време поръчвам от Natural Lashes и съм супер доволна от качеството и цената. Продуктите са винаги на склад и достигат до мен в най-кратки срокове.
Роксана Н. – 27.07.2023
(5/5 звезди)
Препоръчвам този уебсайт от много години. Имам любимо лепило ХС-11, което често получавам като подарък при изпълнение на поръчка. Продуктите са много добри и обикновено купувам, когато са разпродажбите на Lash Night. Аз съм доволен клиент и Ви желая успехи занапред!
Алина О. – 14.07.2023
(5/5 звезди)
Препоръчвам продуктите с увереност! Те са с много добро качество и много лесни за работа. Използвах Natural Lashes и се влюбих!
Валентина С. – 07.07.2023
(5/5 звезди)
Това е перфектно лепило за всеки сезон! Препоръчвам всички продукти с увереност. Откакто използвах тези продукти, работното ми време намаля.
Марина Н. – 04.07.2023
(5/5 звезди)
Много съм доволен от всички продукти. Препоръчвам с увереност Много бързо! Поръчах днес и продуктите пристигнаха утре!!! Благодаря ти
Бианка Елена Б. – 28.06.2023
Вижте още отзиви