БЕЗМИТНО – Поръчките са безмитни и ще бъдат доставени директно до вашия праг!
Natural Lashes

Начална страницаПрепаратиНеутрализаторнеутрализират - Аромат на диви череши

неутрализират - Аромат на диви череши   Увеличете изображението

неутрализират - Аромат на диви череши

20.43 лв  (С включен ДДС)

Неутрализаторът абсорбира вредни вещества (като формалдехиди) и други летливи органични съединения от адхезивни изпарения, по този начин защитавайки клиента и стилиста по мигли от алергични реакции към лепилото.

Използва се по време на процеса на нанасяне на изкуствени мигли, като се пръска върху диск и се поставя близо до лепилото.

Може също да се използва за дезинфекция на пинсети (като се пръска обилно върху инструментите).

Количество: 60мл
Аромат: диви череши

Условия за съхранение
Влажност: между 30% и 70%
Температура: между + 3 ° C и + 25 ° C

Валидност
От отварянето: 6 месеца
Запечатан: 2 години от датата на производство (написано на бутилката)


———(5/5 звезди)
Работя с продуктите Natural Lashes повече от година и половина. Най-добрите екстеншъни и консумативи за мигли. Харесват ми и не бих ги заменил за нищо друго. Колетите пристигат много бързо и добре опаковани. Никога не съм намирал счупени кутии или повредени продукти.
Андреа П. – 06.02.2024
(5/5 звезди)
И двете пинсети, които поръчах, са идеални за поставяне на мигли. Мога само да препоръчам серията VETUS ST! Много съм доволна от тях. Имат добро сцепление!
Вивиен П. – 31.01.2024
(5/5 звезди)
Джулиана Алина М. – 23.01.2024
(5/5 звезди)
Страхотни продукти и качество. Много съм доволен от продуктите, които купих. Това е първата ми поръчка и определено ще поръчам отново! Поръчах в Крит и поръчката дойде много бързо, около 4 дни!
Габриела С. – 18.01.2024
(5/5 звезди)
Здравейте, от няколко дни се мъча да ви пиша и ви благодаря, че не ме оставихте без празнични продукти и направихте всичко възможно да изпратите поръчката ми през нощта, когато написах, че е спешно. Още веднъж ви благодаря! Относно продуктите мога само да кажа, че съм много доволен от тях. Можете да видите качеството. Бях приятно изненадана от пинсетата VETUS. По същия начин съм много доволен от опаковката на продуктите. Рядко виждам поръчки толкова добре затворени, че да нямат проблеми при транспортирането. Поздравления за всичко, което правите. Приятен ден и увеличаване на продажбите.
Ана Мария С. – 10.01.2024
Вижте още отзиви