БЕЗМИТНО – Поръчките са безмитни и ще бъдат доставени директно до вашия праг!
Natural Lashes

Вълшебен пакет -  със саше от силикагел   Увеличете изображението

Вълшебен пакет - със саше от силикагел

2.06 лв  (С включен ДДС)

Цианоакрилатните лепила, използвани при нанасянето на удължители за мигли, са много чувствителни към влагата във въздуха. Поради тази причина те имат кратък срок на годност, ако не бъдат отворени и използвани (приблизително една година от датата на производство) и 30-45 дни след отваряне.

Magic Pack предотвратява повреда на лепилата след отваряне и удължава валидността им. Заедно със сашето със силикагел, Magic Pack поддържа лепилата при постоянна температура и влажност.

След като използвате лепилото, отстранете следите от лепилото от апликатора и завийте лепилния капак. Поставете лепилната бутилка в Magic Pack, заедно със сашето със силикагел. Отстранете възможно най-много въздух от Magic Pack и го запечатайте. Съхранявайте Magic Pack на хладно и сухо място.


———

Всички наши продукти са 100% ОРИГИНАЛНИ и идват директно от официалните производители.

Поръчките Natural Lashes са придружени от СЕРТИФИКАТИ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ, удостоверяващи качеството на продуктите.(5/5 звезди)
Бих поръчала мигли по кичур и готови. Готовите са доста черни, нямам търпение да работя с тях! Определено ще се върна на сайта за още поръчки!
Кристина М. – 16.11.2023
(5/5 звезди)
Продуктите са много добри и практични, както за начинаещи, така и за експерти. Съкратете времето! Лепилото е зверско, издържа над месец!
Симона С. – 16.11.2023
(5/5 звезди)
Лично аз съм много доволен от продуктите. Съотношение цена-качество много добро. Поръчката пристига много бързо, което е предимство, особено в кризисни ситуации.
Йоана Андреа М. – 15.11.2023
(5/5 звезди)
Перфектно всичко, както обикновено! Само професионални продукти и бързи доставки, без грешка! Много важен е и фактът, че за продуктите е предоставен сертификат за съответствие! Ако можете също да донесете M или L гама за Shadow Velvet, това би било страхотно! Определено ще има успех!
Адела А. – 14.11.2023
(5/5 звезди)
Много съм доволна от качеството на продуктите, както от удължаването на мигли нишка по нишка, така и от готовите 3D и 5D продукти. Определено ще се върна с други поръчки. Поръчката беше доставена бързо и без проблеми. Благодаря ти!
Делия П. – 14.11.2023
Вижте още отзиви