БЕЗМИТНО – Поръчките са безмитни и ще бъдат доставени директно до вашия праг!
Natural Lashes

Магически пакет -  със саше от силикагел   Увеличете изображението

Магически пакет - със саше от силикагел

2.08 лв  (С включен ДДС)

Цианоакрилатните лепила, използвани при нанасянето на удължители за мигли, са много чувствителни към влагата във въздуха. Поради тази причина те имат кратък срок на годност, ако не бъдат отворени и използвани (приблизително една година от датата на производство) и 30-45 дни след отваряне.

Magic Pack предотвратява повреда на лепилата след отваряне и удължава валидността им. Заедно със сашето със силикагел, Magic Pack поддържа лепилата при постоянна температура и влажност.

След като използвате лепилото, отстранете следите от лепилото от апликатора и завийте лепилния капак. Поставете лепилната бутилка в Magic Pack, заедно със сашето със силикагел. Отстранете възможно най-много въздух от Magic Pack и го запечатайте. Съхранявайте Magic Pack на хладно и сухо място.


———

Всички наши продукти са 100% ОРИГИНАЛНИ и идват директно от официалните производители.

Поръчките Natural Lashes са придружени от СЕРТИФИКАТИ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ, удостоверяващи качеството на продуктите.(5/5 звезди)
Работя с продуктите Natural Lashes повече от година и половина. Най-добрите екстеншъни и консумативи за мигли. Харесват ми и не бих ги заменил за нищо друго. Колетите пристигат много бързо и добре опаковани. Никога не съм намирал счупени кутии или повредени продукти.
Андреа П. – 06.02.2024
(5/5 звезди)
И двете пинсети, които поръчах, са идеални за поставяне на мигли. Мога само да препоръчам серията VETUS ST! Много съм доволна от тях. Имат добро сцепление!
Вивиен П. – 31.01.2024
(5/5 звезди)
Не за първи път използвам продуктите на Natural Lashes и искам да кажа, че винаги съм била доволна от качеството им. Поръчките пристигнаха много бързо и добре опаковани. Препоръчвам с увереност
Джулиана Алина М. – 23.01.2024
(5/5 звезди)
Страхотни продукти и качество. Много съм доволен от продуктите, които купих. Това е първата ми поръчка и определено ще поръчам отново! Поръчах в Крит и поръчката дойде много бързо, около 4 дни!
Габриела С. – 18.01.2024
(5/5 звезди)
Здравейте, от няколко дни се мъча да ви пиша и ви благодаря, че не ме оставихте без празнични продукти и направихте всичко възможно да изпратите поръчката ми през нощта, когато написах, че е спешно. Още веднъж ви благодаря! Относно продуктите мога само да кажа, че съм много доволен от тях. Можете да видите качеството. Бях приятно изненадана от пинсетата VETUS. По същия начин съм много доволен от опаковката на продуктите. Рядко виждам поръчки толкова добре затворени, че да нямат проблеми при транспортирането. Поздравления за всичко, което правите. Приятен ден и увеличаване на продажбите.
Ана Мария С. – 10.01.2024
Вижте още отзиви