БЕЗМИТНО – Поръчките са безмитни и ще бъдат доставени директно до вашия праг!
Natural Lashes

Клирънс Удължаване на мигли

Използвайки удължители за мигли, вие създавате свой собствен дизайн, съответстващ на лицето ви. Удължаването на мигли коригира малки грешки в очите (напр. Увисналите клепачи могат да се повдигнат), маскирайки несъвършенствата. Получавате по-дълги, по-извити и по-плътни мигли.

Разчистване на гените на бандата

Чувствате ли, че миглите ви не са достатъчно дълги и гъсти, за да привличат вниманието? Опитайте ESQIDO, Visofree или SexySheep club lashes!

Ламинарни ликвидации и повдигане на мигли

Ламинирането на миглите е ново лечение, което прави миглите по-извити, по-силни и 30% по-големи. Процедурата по ламиниране придава на естествените мигли перфектен цвят, естествена кривина, гъвкавост и еластичност. С помощта на подвижни продукти от гамата на HS, миглите ще станат по-извити, по-дълги и по-дебели.

Поддръжка на клирънс

Аксесоари за освобождаване

Ликвидации Боя за очи и вежди

Ние предлагаме широка гама от професионални бои за мигли и вежди, използвани в най-известните салони за красота в света.

Разрешителни за грим

Тайната на грима, който изглежда и се чувства професионално, се крие в качествените продукти. Открийте най-новите продукти за грим на Natural Lashes.

Клирънс Предотвратяване на алергии

Всеки трети техник в областта на генните екстензии страда от алергии. Когато прилагат удължаване на мигли, техниците вдишват изпаренията на лепилата и с течение на времето развиват алергии. SHEMAX Lash е първият токсичен паросъбирач, който предотвратява разпространението на адхезивни пари в работното помещение, пречиства въздуха и предотвратява появата на хронични алергии.