БЕЗМИТНО – Поръчките са безмитни и ще бъдат доставени директно до вашия праг!
Natural Lashes

Начална страницалепилоHS-16 Elite Plus Professional - 2g

HS-16 Elite Plus Professional -  2g   Увеличете изображението

HS-16 Elite Plus Professional - 2g

20.39 лв  (С включен ДДС)

HS-16 Elite Plus Professional е подобрената версия на лепилото HS-10 Elite Professional. Специалната му формула предлага еластичност, много бързо залепване, минимално изпаряване и устойчивост до 7-8 седмици. Идеална е за обемни техники.

През летните дни, когато температурата надвишава 35 градуса по Целзий и през зимата, когато температурата падне под 4 градуса, лепилото се доставя в допълнително, топлоизолиращо фолио с коефициент на отразяване на топлина/студ 97%.

Разклатете лепилото за 3 минути преди всяка употреба. Срокът на годност на лепилото е 30 дни от отваряне през лятото и 60 дни от отваряне през останалите сезони.
След употреба избършете контейнера и отстранете въздуха отвътре, преди да поставите обратно капака. Ако се образува тапа от лепило на върха на апликатора, тя може да се отстрани с игла за лепило .

MSDS (Информационен лист за безопасност на материала) съдържа цялата информация, свързана със състава на лепилото и неговата безопасна употреба и се издава на нашите клиенти при поискване.

пара:
■■■■■■■ ■■■ 7/10
Задържаща сила:
■■■■■■■■■■ 10/10
Скорост на сушене:
■■■■■■■■■■ 10/10
Съпротивление:
■■■■■■■■■■ 10/10
Вискозитет:
■■■■■■■■■ 1/10

Количество: 2гр
За: професионален стилист за мигли
Трайност: 7-8 седмици
Съхнене: много бързо (0,5–1 секунди)
Цвят: черен въглен
Препоръчва се: за обемни техники

Препоръчителни условия за работа с лепилото
Влажност: Между 40% и 60%
Температура: между +21°C и +24°C

Условия на съхранение преди отваряне
Влажност: между 30% и 70%
Температура: между +3°C и +15°C

Условия на съхранение след отваряне
Влажност: между 30% и 70%
Температура: между +3°C и +25°C

Валидност
От отваряне: 1 месец
Запечатано: 8 месеца от датата на производство (написано на бутилката)


———

Всички наши продукти са 100% ОРИГИНАЛНИ и идват директно от официалните производители.

Поръчките Natural Lashes са придружени от СЕРТИФИКАТИ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ, удостоверяващи качеството на продуктите.(5/5 звезди)
Ползвам това лепило от няколко месеца и съм супер доволен от качеството и цената. Това е бързо течно лепило, с което се работи много лесно. Ще го поръчам отново!
Александра Б. – 04.06.2023
(5/5 звезди)
Той е много добро лепило, работи при отлични температурни условия и има трайност до 8 седмици. Удължаването на миглите трае много добре!
Мадалина Б. – 26.03.2021
(5/5 звезди)
Много харесвам цветни мигли, но също и лепило HS-16. Има много добро задържане! Поръчвам и други аксесоари от вас. Готино!
Анита Александра Дж. – 09.09.2020
(5/5 звезди)
Обичам лепилото Elite и наколенките. Всеки път получавам поръчката си бързо. Сериозност и бързина. Препоръчвам с любов. Радвам се, че ви открих, препоръчах ви на мои приятели.
Мадалина М. – 16.07.2020
(5/5 звезди)
Продуктите са качествени. Препоръчвам с любов! Бърза доставка и много бърза. Лепилото работи перфектно при 25 градуса и 60% влажност.
Даниела Антония Д. – 25.06.2020
Вижте още отзиви  
(5/5 звезди)
Работя с продуктите Natural Lashes повече от година и половина. Най-добрите екстеншъни и консумативи за мигли. Харесват ми и не бих ги заменил за нищо друго. Колетите пристигат много бързо и добре опаковани. Никога не съм намирал счупени кутии или повредени продукти.
Андреа П. – 06.02.2024
(5/5 звезди)
И двете пинсети, които поръчах, са идеални за поставяне на мигли. Мога само да препоръчам серията VETUS ST! Много съм доволна от тях. Имат добро сцепление!
Вивиен П. – 31.01.2024
(5/5 звезди)
Не за първи път използвам продуктите на Natural Lashes и искам да кажа, че винаги съм била доволна от качеството им. Поръчките пристигнаха много бързо и добре опаковани. Препоръчвам с увереност
Джулиана Алина М. – 23.01.2024
(5/5 звезди)
Страхотни продукти и качество. Много съм доволен от продуктите, които купих. Това е първата ми поръчка и определено ще поръчам отново! Поръчах в Крит и поръчката дойде много бързо, около 4 дни!
Габриела С. – 18.01.2024
(5/5 звезди)
Здравейте, от няколко дни се мъча да ви пиша и ви благодаря, че не ме оставихте без празнични продукти и направихте всичко възможно да изпратите поръчката ми през нощта, когато написах, че е спешно. Още веднъж ви благодаря! Относно продуктите мога само да кажа, че съм много доволен от тях. Можете да видите качеството. Бях приятно изненадана от пинсетата VETUS. По същия начин съм много доволен от опаковката на продуктите. Рядко виждам поръчки толкова добре затворени, че да нямат проблеми при транспортирането. Поздравления за всичко, което правите. Приятен ден и увеличаване на продажбите.
Ана Мария С. – 10.01.2024
Вижте още отзиви