БЕЗМИТНО – Поръчките са безмитни и ще бъдат доставени директно до вашия праг!
Natural Lashes

Начална страницаАксесоарХигрометърПрофесионален цифров хигрометър - Розово

Професионален цифров хигрометър -  Розово   Увеличете изображението

Професионален цифров хигрометър - Розово

28.71 лв  (С включен ДДС)

Лепилата за удължаване на мигли се нуждаят от определена влажност и температура, за да функционират оптимално.
С помощта на този професионален цифров хигрометър и термометър можете да измервате едновременно, точно, влажността и температурата в работното пространство.

Новият 6 см LCD дисплей показва 3 зони на влажност:
- сух въздух с много ниска влажност (под 40%)
- оптимална среда за прилагане на генни екстеншъни (влажност 40% -60% и температура между 20-25 ° C)
- влажен въздух с висока влажност (над 70%)

Професионалният цифров хигрометър съхранява както температурата, така и минималната и максималната влажност през последните 24 часа и показва тези стойности заедно с тенденцията им към възходяща или низходяща тенденция.

Измервателна площ:
- температура между 0 ° C и 50 ° C с точност от +/- 1 ° C
- влажност между 20% и 95% с точност от +/- 5%

Позволява окачване на стената, закрепване на метални повърхности с помощта на магнити на гърба или поставяне върху плоски повърхности с помощта на вградената опора.

Функции: хигрометър, термометър, сензорен екран
Батерии: 2 × AAA (включени)
Размери: 9см × 9см × 2.7см
Розов цвят


———

Всички наши продукти са 100% ОРИГИНАЛНИ и идват директно от официалните производители.

Поръчките Natural Lashes са придружени от СЕРТИФИКАТИ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ, удостоверяващи качеството на продуктите.(5/5 звезди)
Работя с продуктите Natural Lashes повече от година и половина. Най-добрите екстеншъни и консумативи за мигли. Харесват ми и не бих ги заменил за нищо друго. Колетите пристигат много бързо и добре опаковани. Никога не съм намирал счупени кутии или повредени продукти.
Андреа П. – 06.02.2024
(5/5 звезди)
И двете пинсети, които поръчах, са идеални за поставяне на мигли. Мога само да препоръчам серията VETUS ST! Много съм доволна от тях. Имат добро сцепление!
Вивиен П. – 31.01.2024
(5/5 звезди)
Не за първи път използвам продуктите на Natural Lashes и искам да кажа, че винаги съм била доволна от качеството им. Поръчките пристигнаха много бързо и добре опаковани. Препоръчвам с увереност
Джулиана Алина М. – 23.01.2024
(5/5 звезди)
Страхотни продукти и качество. Много съм доволен от продуктите, които купих. Това е първата ми поръчка и определено ще поръчам отново! Поръчах в Крит и поръчката дойде много бързо, около 4 дни!
Габриела С. – 18.01.2024
(5/5 звезди)
Здравейте, от няколко дни се мъча да ви пиша и ви благодаря, че не ме оставихте без празнични продукти и направихте всичко възможно да изпратите поръчката ми през нощта, когато написах, че е спешно. Още веднъж ви благодаря! Относно продуктите мога само да кажа, че съм много доволен от тях. Можете да видите качеството. Бях приятно изненадана от пинсетата VETUS. По същия начин съм много доволен от опаковката на продуктите. Рядко виждам поръчки толкова добре затворени, че да нямат проблеми при транспортирането. Поздравления за всичко, което правите. Приятен ден и увеличаване на продажбите.
Ана Мария С. – 10.01.2024
Вижте още отзиви