БЕЗМИТНО – Поръчките са безмитни и ще бъдат доставени директно до вашия праг!
Natural Lashes

3M Micropore медицинска лента -  1,3 см × 9 м   Увеличете изображението

3M Micropore медицинска лента - 1,3 см × 9 м

3.74 лв  (С включен ДДС)

Хартиената медицинска лента 3M Micropore се използва за изолиране на миглите на долните мигли. Той е хипоалергенен и се използва преди процедурата за прилагане или поддържане на генни разширения.

Осигурява добра адхезия към кожата и не оставя слепи от слепване при отстраняване. Отличен е за многократно нанасяне върху чувствителна и крехка кожа.

Дължина:
Ширина: 1,3 см
Материал: хартия


———

Всички наши продукти са 100% ОРИГИНАЛНИ и идват директно от официалните производители.

Поръчките Natural Lashes са придружени от СЕРТИФИКАТИ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ, удостоверяващи качеството на продуктите.(5/5 звезди)
3M Micropore лента е много добра! Най-добрите цени! Препоръчвам с увереност! Доволен съм от всички поръчани продукти.
Маринела Рамона Д. – 18.06.2020
(5/5 звезди)
Най-добрите цени и най-добрите продукти! Имат ексклузивност за много продукти, което ги прави много търсени. браво Вие сте страхотна компания!
Вивиан Т. – 26.03.2023
(5/5 звезди)
Единственият сайт от който поръчвам продукти за удължаване на мигли на добра цена! Качеството на продуктите винаги е отлично и никога не съм имал проблеми с поръчките си.
Елена П. – 12.03.2023
(5/5 звезди)
Много съм доволен от поръчаните продукти и поръчката пристигна без забавяне, в предвиденото от тях време. Силно препоръчвам Natural Lashes.
Жасмин М. – 05.03.2023
(5/5 звезди)
Много пъти съм поръчвала продукти от Natural Lashes. Много съм доволен от бързината на доставката и качеството на продуктите. Ще продължа да поръчвам и препоръчвам с увереност!
Алина Б. – 18.02.2023
(5/5 звезди)
Цените са достъпни. Радвам се, че винаги са ме възнаграждавали с подарък. Поръчаните продукти бяха прекрасни и удовлетворяващи. Иска ми се да опитам всички!
Даниела О. – 28.01.2023
Вижте още отзиви