БЕЗМИТНО – Поръчките са безмитни и ще бъдат доставени директно до вашия праг!
Natural Lashes

3M Micropore медицинска лента -  1,3 см × 9 м   Увеличете изображението

3M Micropore медицинска лента - 1,3 см × 9 м

3.76 лв  (С включен ДДС)

Хартиената медицинска лента 3M Micropore се използва за изолиране на миглите на долните мигли. Той е хипоалергенен и се използва преди процедурата за прилагане или поддържане на генни разширения.

Осигурява добра адхезия към кожата и не оставя слепи от слепване при отстраняване. Отличен е за многократно нанасяне върху чувствителна и крехка кожа.

Дължина:
Ширина: 1,3 см
Материал: хартия


———

Всички наши продукти са 100% ОРИГИНАЛНИ и идват директно от официалните производители.

Поръчките Natural Lashes са придружени от СЕРТИФИКАТИ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ, удостоверяващи качеството на продуктите.(5/5 звезди)
3M Micropore лента е много добра! Най-добрите цени! Препоръчвам с увереност! Доволен съм от всички поръчани продукти.
Маринела Рамона Д. – 18.06.2020
(5/5 звезди)
Тук намирам на най-ниска цена всичко необходимо за поставяне на удължени мигли. Обичам да поръчвам всеки месец и се радвам всеки път, защото получавам продукти като подарък. Препоръчвам!
Ливия Т. – 18.11.2022
(5/5 звезди)
Продуктите са много добри, страхотно качество! Всеки път, когато поръчах, останах доволен! Пратката пристига доста бързо, всичко пристига добре опаковано.
Naomi G. – 18.11.2022
(5/5 звезди)
Много съм доволен от всички продукти! Харесва ми бързината, с която изпращате поръчката до получателя. Добре сглобен сайт! Честито!
Габриела Р. – 17.11.2022
(5/5 звезди)
Продуктите пристигнаха при мен бързо, както обикновено, въпреки че Черният петък е зает за всички. На Черния петък ме изненадаха с много намаления на любимите ми продукти.
корина и – 17.11.2022
(5/5 звезди)
Много съм доволна от продуктите. Много качествен. Определено ще се върна за друга поръчка! Лепилото е много устойчиво. Продуктите MyLamination са ми любими.
Андреа Т. – 09.10.2022
Вижте още отзиви