БЕЗМИТНО – Поръчките са безмитни и ще бъдат доставени директно до вашия праг!
Natural Lashes

Начална страницаАксесоарМедицинска лента3М медицинска лента - Микропори (на хартия) - 1,3 см × 9 м

3М медицинска лента -  Микропори (на хартия) -  1,3 см × 9 м   Увеличете изображението

3М медицинска лента - Микропори (на хартия) - 1,3 см × 9 м

3.75 лв  (С включен ДДС)

Медицинската лента от хартия 3M Micropore се използва за изолиране на миглите на долните мигли. Той е хипоалергенен и се използва преди процедурата за прилагане или поддържане на генни разширения.

Осигурява добра адхезия към кожата и не оставя следи от слепване при отстраняване. Той е отличен за многократно нанасяне върху чувствителна и крехка кожа.

Дължина:
Ширина: 1,3 см
Материал: хартия


———

Всички наши продукти са 100% ОРИГИНАЛНИ и идват директно от официалните производители.

Поръчките Natural Lashes са придружени от СЕРТИФИКАТИ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ, удостоверяващи качеството на продуктите.(5/5 звезди)
Работя с продуктите Natural Lashes повече от година и половина. Най-добрите екстеншъни и консумативи за мигли. Харесват ми и не бих ги заменил за нищо друго. Колетите пристигат много бързо и добре опаковани. Никога не съм намирал счупени кутии или повредени продукти.
Андреа П. – 06.02.2024
(5/5 звезди)
И двете пинсети, които поръчах, са идеални за поставяне на мигли. Мога само да препоръчам серията VETUS ST! Много съм доволна от тях. Имат добро сцепление!
Вивиен П. – 31.01.2024
(5/5 звезди)
Не за първи път използвам продуктите на Natural Lashes и искам да кажа, че винаги съм била доволна от качеството им. Поръчките пристигнаха много бързо и добре опаковани. Препоръчвам с увереност
Джулиана Алина М. – 23.01.2024
(5/5 звезди)
Страхотни продукти и качество. Много съм доволен от продуктите, които купих. Това е първата ми поръчка и определено ще поръчам отново! Поръчах в Крит и поръчката дойде много бързо, около 4 дни!
Габриела С. – 18.01.2024
(5/5 звезди)
Здравейте, от няколко дни се мъча да ви пиша и ви благодаря, че не ме оставихте без празнични продукти и направихте всичко възможно да изпратите поръчката ми през нощта, когато написах, че е спешно. Още веднъж ви благодаря! Относно продуктите мога само да кажа, че съм много доволен от тях. Можете да видите качеството. Бях приятно изненадана от пинсетата VETUS. По същия начин съм много доволен от опаковката на продуктите. Рядко виждам поръчки толкова добре затворени, че да нямат проблеми при транспортирането. Поздравления за всичко, което правите. Приятен ден и увеличаване на продажбите.
Ана Мария С. – 10.01.2024
Вижте още отзиви